Várható Időjárás

>


Tovább...

an image
Perei-Agro Kft.
6800 Hódmezővásárhely,
Tanya 4049. Bodzási út
Email: pereiagro@pereiagro.hu

Tel./Fax: (06-62) 231-153

an image

an image

an image

an image


Rólunk:

Cégünk 2003 decemberében alakult, fő tevékenységünk vegyi áru kis- és nagykereskedelme, melyen alapvetően növényvédőszert és műtrágyát értünk. Ezen kívül vetőmag értékesítéssel és termények felvásárlásával és értékesítésével is foglalkozunk. A cég kezdetektől fogva nyereségesen gazdálkodik az ügyvezetőn kívül 2 fő alkalmazottja van. Árbevételünk folyamatosan emelkedik. Az elmúlt évek során volt olyan évünk amikor közel megdupláztuk az előző évi árbevételt és nyereséget. Cégünk működése során csak saját erőből fejlesztettünk, eddigiekben a kiszolgálóhelyiségek kialakítása és bővítése megtörtént, jelen terveink szerint az infrastruktúránk fejlesztését pályázati segítséggel szeretnénk megvalósítani. Hosszú távú fejlesztési céljainkban egyéb raktárak építése szerepel.

Cégünk dolgozóinak szakképzettsége megfelel a tevékenységükből eredő követelményeknek. Munkatársaink szakmai ismereteiket minden lehetséges módon bővítik. Munkájukat minden esetben az érvényes előírások szerint végzik. Minden dolgozó szakszerű, pontos és gyors munkavégzéssel törekszik a megrendelői elégedettség kivívására és megtartására.

Vállalkozásunk tevékenységének sikeressége műszaki felszereltségünk és gépeink állapotának függvénye. Ahhoz, hogy a jövőben szolgáltatásunk körét növelni tudjuk, párhuzamosan technológiai hátterünk bővítése is elengedhetetlen. Az e pályázat keretein belül megvalósuló eszközbeszerzésünk (targonca) cégünk kereskedési tevékenységi körét öleli föl leginkább. Ezen belül is az anyagmozgatás és a raktározási feladatok ellátása. A targoncát tervezzük szállítani is, pl.: nagyobb munkákhoz, kivitelezésekhez.Minőségi szolgáltatásunk reális nettó árbevétel növekedése ezátlal várhatóan 10-15% között lesz a gép üzembe állítását követően, mivel eddig csak bérbeadás útján jutottunk targoncához. Ez nagy költségmegtakarítást jelent cégünknek, továbbá több munkát is el tudunk vállalni, amit eddig targonca hiányában nem tudtunk.

A gépek kiválasztását, beszerzését s ez által a projekt technikai lebonyolítását Perei Zoltán ügyvezető látja el. A targonca és a többi gép kiválasztásában szaktudása, valamint az alkalmazási tapasztalata, a költséghatékonyság és minőség kritériumok játszottak fő szerepet. Ha pályázatunk, projektünk támogatást nyer, úgy képesek leszünk kapacitásunk növelésére és a párhuzamosan jelentkező ügyféligények kielégítésére. A hatékony megvalósítás számításaink szerint tovább növelné ügyfélkapcsolatainkat.

Szolgáltatásaink

an image

Mezőgazdasági szaktanácsadás
Növényvédő szerek forgalmazása
Műtrágyák forgalmazása
Vetőmagok forgalmazása
Terménykereskedelem

Termékeink

an image

Cégünknél beszerezhető a jelenleg forgalomban lévő növényvédőszerek, vetőmagok és műtrágyák széles választéka kis- és nagykereskedelmi mennyiségben.

Letöltések

an image

Itt megtalálhatja az esetlegesen ADR köteles termékek esetén szükséges kísérő nyomtatványokat, az AKG célprogrammal kapcsolatos nyomtatványokat, stb….

Jelenleg feltöltés alatt!