Várható Időjárás

2011. szeptember 19.


Tovább...

an image
Perei-Agro Kft.
6800 Hódmezővásárhely,
Tanya 4049. Bodzási út
Email: info@pereiagro.hu

Tel./Fax: (06-62) 231-153

an image

an image

an image


 

 

Új Széchenyi Terv


 

 

 

 

PROJEKT NEVE:
A Perei-Agro Kft. komplex technológiafejlesztése 2010. évben a versenyképesség fenntartása és növelése érdekében

PROJEKT LEÍRÁS: 
GOP-2.1.1-09/A/2-2010-0920 azonosítószámú pályázatunk 2010. májusa és 2011. áprilisa között valósul meg.

Projekt helyszíne: 6800 Hódmezővásárhely Tanya 4049

Cégünk 2003 decemberében alakult, fő tevékenységünk vegyi áru kis- és nagykereskedelme, melyen alapvetően növényvédőszert és műtrágyát értünk. Ezen kívül vetőmag értékesítéssel és termények felvásárlásával és értékesítésével is foglalkozunk. A cég kezdetektől fogva nyereségesen gazdálkodik az ügyvezetőn kívül 2 fő alkalmazottja van. Árbevételünk folyamatosan emelkedik. Az elmúlt évek során volt olyan évünk amikor közel megdupláztuk az előző évi árbevételt és nyereséget. Cégünk működése során csak saját erőből fejlesztettünk, eddigiekben a kiszolgálóhelyiségek kialakítása és bővítése megtörtént, jelen terveink szerint az infrastruktúránk fejlesztését pályázati segítséggel szeretnénk megvalósítani. Hosszú távú fejlesztési céljainkban egyéb raktárak építése szerepel.

Cégünk dolgozóinak szakképzettsége megfelel a tevékenységükből eredő követelményeknek. Munkatársaink szakmai ismereteiket minden lehetséges módon bővítik. Munkájukat minden esetben az érvényes előírások szerint, végzik. Minden dolgozó szakszerű, pontos és gyors munkavégzéssel törekszik a megrendelői elégedettség kivívására és megtartására.

Vállalkozásunk tevékenységének sikeressége műszaki felszereltségünk és gépeink állapotának függvénye. Ahhoz, hogy a jövőben szolgáltatásunk körét növelni tudjuk, párhuzamosan technológiai hátterünk bővítése is elengedhetetlen. Az e pályázat keretein belül megvalósuló eszközbeszerzésünk (targonca) cégünk kereskedési tevékenységi körét öleli föl leginkább. Ezen belül is az anyagmozgatás és a raktározási feladatok ellátása. A targoncát tervezzük szállítani is, pl.: nagyobb munkákhoz, kivitelezésekhez.Minőségi szolgáltatásunk reális nettó árbevétel növekedése ezátlal várhatóan 10-15% között lesz a gép üzembe állítását követően, mivel eddig csak bérbeadás útján jutottunk targoncához. Ez nagy költségmegtakarítást jelent cégünknek, továbbá több munkát is el tudunk vállalni, amit eddig targonca hiányában nem tudtunk.

A gépek kiválasztását, beszerzését s ez által a projekt technikai lebonyolítását Perei Zoltán ügyvezető látja el. A targonca és a többi gép kiválasztásában szaktudása, valamint az alkalmazási tapasztalata, a költséghatékonyság és minőség kritériumok játszottak fő szerepet. Ha pályázatunk, projektünk támogatást nyer, úgy képesek leszünk kapacitásunk növelésére és a párhuzamosan jelentkező ügyféligények kielégítésére. A hatékony megvalósítás számításaink szerint tovább növelné ügyfélkapcsolatainkat.

A támogatás 2 fő irányba fejlesztette cégünket.

Uniós támogatásból új géppel és infrastruktúra fejlesztéssel bővült vállalkozásunk.
A PEREI-AGRO KFT. 3.672.374,- Ft-os uniós támogatást nyer a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 9.180.934,- Ft-os összköltségű beruházásból bővült cégünk rakodó, raktározó kapacitása, melynek következtében bevételeink növekedése is prognosztizálható.

Jelen projekt eredményeként fejlesztésre került a raktározás illetve a rakodási feladatok ellátása.

Az új targonca beszerzésével gyorsan, egyszerűbben és könnyebben megoldhatók a raktározási rakodási feladatok.

A számítógép és a hozzá tartozó szoftverek beszerzése a raktározási feladatokban jelentős javulást eredményeztek, hiszen ezzel a kialakított rendszerrel a készletnyilvántartás és a napi készletmozgások pontos vezetése egyszerűen és biztonságosan megoldható.

Nagy szerepet kap ez a rendszer az ügyfelek minél gyorsabb kiszolgálásában, így a várakozási idő a minimálisra csökkent, partnereink teljes megelégedésére.
A vezetői információs rendszer kialakítása a megrendelések előkészítésében a mindennapi vezetői döntések meghozatalában, a kintlévőségek naprakész kezelésében nagy segítséget nyújt.

A projekt összköltsége: 9 180 934 Ft, amelyből az elnyert támogatás összege 3 672 374 Ft.

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE ÉS ELÉRHETŐSÉGE:
Perei-Agro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
6800 Hódmezővásárhely Tanya 4049, Bodzási út.
Tel./Fax: (06-62) 231-153
www.pereiagro.hu
info@pereiagro.hu

KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET NEVE ÉS ELÉRHETŐSÉGE:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83.
Tel.: 06 40 200 617
www.magzrt.hu
info@magzrt.hu

A NEMZETI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG (NFÜ) HONLAPJA:
www.nfu.hu

Szolgáltatásaink

an image

Mezőgazdasági szaktanácsadás
Növényvédő szerek forgalmazása
Műtrágyák forgalmazása
Vetőmagok forgalmazása
Terménykereskedelem

Termékeink

an image

Cégünknél beszerezhető a jelenleg forgalomban lévő növényvédőszerek, vetőmagok és műtrágyák széles választéka kis- és nagykereskedelmi mennyiségben.

Letöltések

an image

Itt megtalálhatja az esetlegesen ADR köteles termékek esetén szükséges kísérő nyomtatványokat, az AKG célprogrammal kapcsolatos nyomtatványokat, stb….

Jelenleg feltöltés alatt!